OVER MIJ

TAISS TAMADDONI - GZ PSYCHOLOOG

Mijn achtergrond

Mijn naam is Taiss Tamaddoni. Ik heb psychologie gestudeerd aan de universiteit Leiden en ben in 2004 afgestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik met zowel kinderen, jongeren en volwassenen gewerkt binnen de jeugdzorg en ook binnen verschillende GGZ instellingen, zoals Parnassia en Rivierduinen. Ik heb veel ervaring opgedaan in de behandeling van angst-, trauma-, dwang- en somberheidsklachten. Daarnaast heb ik gewerkt met cliënten bekend met ADHD (aandachtstekortstoornis en hyperactiviteit) en ASS (Autismespectrum stoornis).

Van 2007 tot 2011 heb ik naast het werken bij GGZ instellingen de opleiding tot cognitief gedragstherapeut afgerond. Tussen 2010 en 2012 heb ik ook de post-doctorale opleiding tot GZ-Psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog) gevolgd en mijn BIG registratie behaald. Vervolgens ben ik naar Curaçao geëmigreerd waar ik tussen 2012 en 2016, bij GGZ Curaçao (Yudaboyu) werkzaam ben geweest. Daar werkte ik met kinderen, jongeren en hun ouders met diverse problematiek.

Werken op Curaçao was een mooi avontuur en ook een leerzame periode. Daar heb ik ook de vogel kolibrie leren kennen waarnaar mijn Praktijk naam genoemd is. Blenchi is Papiaments voor Kolibrie. Deze vogel zag ik elke ochtend in onze tuin en dat was voor mij een mooi begin van de dag: stil staan bij het moment en het gevoel dat erbij hoort. Na terugkomst in Nederland ben ik bij GGZ Rivierduinen gaan werken. Ik heb eerst met jongeren gewerkt en sinds 2017 werk ik met volwassenen die kampen met angsten, depressieve gevoelens, complexe trauma’s en persoonlijkheidsproblematiek.

Sinds februari 2021 combineer ik mijn eigen praktijk met mijn werkzaamheden bij GGZ instellingen (eerst bij GGZ Rivierduinen en momenteel bij Youz). Ik maak gebruik van evidence-based behandelingen en stem deze af op de persoon met wie ik samenwerk. Een eigen praktijk geeft mij de vrijheid om een persoonlijk hulpaanbod te bieden. Want iedereen is uniek en heeft iets anders nodig.

"Als je de omstandigheden niet kunt veranderen,
verander dan de manier waarop je er naar kijkt."

Opleidingen

Doctorandus in de Psychologie
Universiteit Leiden

Postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog
RINO Groep

Postdoctorale opleiding cognitief gedragstherapie
GITP PAO Psychologie

Basis- en vervolgcursus schematherapie
King nascholing

Basis- en vervolgcursus EMDR
Vereniging EMDR Nederland

Beroepsverenigingen

Landelijke Vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)

Vereniging voor Gedrags- & Cognitieve therapieën (VGCt®)

Vereniging EMDR Nederland (VEN)

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 1991645025

Cognitief gedragtherapeut VGCt®

AGB-code persoonlijk: 94102354

AGB-code praktijk: 94065879

KvK: 80927785